Set Coleman 3 unit dengan 1 harga!

Set Coleman 3 unit dengan 1 harga!

polystren

Ini adalah polystren. Ala, selalu orang letak ais batu tu buat meniaga… atau selalu letak ikang dalam tu… macam nelayan….keh3…

Tapi ada juga yang tanam sayur2an dalam tu gak tau… selalunya orang yang duk bertingkat la pakai, sebab derang tak der tanah…hehehe

Ni la yang aku bawa setiap hari g pejabat sebelum bertukar ke Coleman tu…hehehehe.. cer bayangkan aku jinjing polystren tu… ada seghupa orang baru balik menangkap ikang tak?? keh3

coleman set

Ini lah set yang aku beli kat Care4 tu…

3 pcs…. besar dan kecik + botol air… errkkkk…botol air tu kalu isi air sejuk dia tahan sejuk yek?? hehehe.. tak pernah lagi cuba.. nanti leh la test buh air sejuk dari peti ais kannn… leh bawa jenjalan ker, atau g berkelah…

eleh… macam la pernah g berkelah aku ni…hik3coleman box

Masa aku beli tu RPOMOSI kat Care4. Sebelum tu dah pernah survey nak cari coleman yang kecik tu… aku tengok kat Tesco RM70.00, g kat Jaya Jusco RM90.00 sekali g kat care4 ada promosi  RM139.00

Apa lagi aku sebat la Coleman RM139.00 ni… dapat gak murah.. ikutkan aku dah survey rasanya dalam RM200++ kot…huhuhu…

Walaupun yang besar tu entah bila la nak guna… sekurang2 nya dah ada kan…. leh la kot2 nak buat jamuan makan pas tu beli ais batu letak dalam tu.. ialah.. selalu kalu beli ais batu sure letak dalam baldi jer tau! Tau tak BALDI? heheheeh

So, pada sesiapa yang sedang mencari coleman tu, leh la g serbu di care4. Aku pun tak tahu la sampai bila promosi nya… kene la tanya saleman kat situ.

10 thoughts on “Set Coleman 3 unit dengan 1 harga!

  1. Huh unusual…da g care4 alamanda tapi promo da abeh…..klau sapa2 nampak coleman tong beso tuh ada promo lg tlg2 info kt sinie ye…terima kasiihhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s