Ko meniaga apa tu sumi?

Ko meniaga apa tu sumi?

Adehhhh…. sedih tul aku nengok BLOG aku ni.. macam dah tak terurus tul…

Isnin -Jumaat, aku rasa leh kira hanya berapa entry jer aku publish.. sabtu ahad? hahahaha…tengok kerajinan aku la kalu nak buat ker tidak..kah3…

Hengat dulu… ala.. time dulu-dulu la.. sampai BANDWITH EXCEED LIMIT la…. nampak sangat la blog aku ramai pelawat. Sekarang?? hahaha…. macam leh kira jer baper ko….

Korang pun macam dah tak nak jenguk lagi blog aku yek?? sobbbbbbbs…. sedih la..

Tak perla.. untuk tidak mengecewakan korang hari ni…aku kasi up entry baru la..keh3

coolman

Ni tempat kerja aku.. jadi di ujung meja aku, mesti letak beg, coleman box dan juga alatan mengepam..hehehe

Bila aku bawa coleman box tu kan, ramai yang tanya, bawa apa tu? aiskrim? ikan? sotong?? hahaha…. macma la aku g memancing kannnnnn… tapi yang ni kira ok la lagi..

Sebelum aku beli coleman box ni, aku bawa KOTAK POLYSTREN… lagi nampak ala-ala nelayan baru balik tangkap ikan…hahahaa

coolman

Ni la benda yang aku bawa kehulu-hilir setiap hari….

Opis aku tak ada peti ais. Sedih kan?? jadi nak tak nak, terpaksa la aku bawa coleman box ni g opis dan bawa ice pack banyak2 tuk kekalkan kesejukan nya…

Sampai jer rumah cepat-cepat masuk peti beku….

Tak perla, janjji stok susu tuk Huzaiman tetap ada dan berterusan… dan Huzaiman pula sekarang semakin KACAK dan sihat dah…hahahaha

Tapi kalu korang nak gak tahu apa aku meniaga. Meh sini tolong KLIK —>> https://www.facebook.com/pages/Sumi-Shoppe/295447117134137 (sempat promote gitu)

Ha..kat situ, memacam aku ada jual.. kot2 nak beli, meh la emel kat aku yek!!

Ok.. tak sabar nak balik cepat, macam nak pusing kan jam kul 5 ptg jer….. sebab nak peluk Huzaiman yang semakin berisi……..ngggggeeeeeeeeeeee

 

8 thoughts on “Ko meniaga apa tu sumi?

  1. aku kan kak dulu masa mengepam masa rajin, memang pegi anto ke fridge opis..jauh gak..tapi kerna anakku sayang, aku sanggupkan…

    kak, aku tatau ko jual ape opis aku kedekut nak bagi access ke fb…

    1. @Miss Geli,
      hahaha…………… kerna anak sanggup kan kita mengempam dan bawa la tong tu ke hulur hilir…

      ahkak geli oit.. aku jual memacam la..

      ala.. kat umah nanti ko tgk la.. tp yg popular adalah CCPP…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s