Kelantan Darul Naim… apa kene mengena dengan aku lak??

Kelantan Darul Naim… apa kene mengena dengan aku lak??

kelantan

Huhuhu..apa pasal tetiba letak PINTU GERBANG KELANTAN ni yek??

Ala, saja nak bagi tahu, selama 3 hari 2 malam my IR tak der di rumah, dia outstation ke Kelantan. Tu yang aku pi letak pintu gerbang tu…

So, hari ni dia akan pulang… emm.. apakah ole-oleh yang di bawa dari sana untuk isteri nya yek?? Sebab pagi tadi beria-ria menelefon aku tanya nak apa?

Aku dah bagi tahu apa barang yang aku nak, kalu my IR tak beli satu pun yang aku sebut… waaa… kuciwa aku… nanti aku paksa bawa akuk g sana lak..

Actually, Kelantan ni aku dah banyak kali jejak. sebab Kakak aku dulu duk kat Pengkalan Chepa.. rajin gak aku g sana naik bas tau. Ulang alik gak la ke sana….

Tapi sejak akak aku pindah Pahang, tak der la lagi kenangan menaiki bas ke sana…hehehe.. tp elok la pindah Pahang, jauh nau la Kelantan tu…

So.. esok cuti lagi.. (memang la cuti sabtu ahad oit) so, kemana korang g?? aku tak tahu lagi apa planing. Ingat nak ajak gak la my IR g tengok Dinasour tu… hehehe

Nota kaki : Kalu ujan tak kuar la.. kalu tak ujan jer kuar.. sbb leceh la kuar time ujan…

7 thoughts on “Kelantan Darul Naim… apa kene mengena dengan aku lak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s