[PRODUK] Cocoa Collagen Power Plus

[PRODUK] Cocoa Collagen Power Plus

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

HOT!!!!!HOT!!! MEMANG PATUT CUBA!!!!

HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI, PAYUDARA MANTAP, POWER GRIPP !!!!! RUGI KALAU TAK CUBA.. MURAH JERR….HANYA di Sumijelly.com

HOT SELLING!!!!! !
10 Box Selling in 3 Days
NOW OFFER :
1 set (30 sachet)
RM52.00 (termasuk Kos Penghantaran)2 sets (60 sachet)
RM100.00 (termasuk Kos Penghantaran)

Trial Pack (10 sachet)
RM24.00 (termasuk Kos Penghantaran)

**untuk Sabah & Sarawak, RM10.00 dikenakan untuk kos penghantaran bagi setiap kotak**

  • Kembalikan Keremajaan Wanita….
  • Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.
  • Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi.
  • Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita.
  • Ia minuman enak lagi berkhasiat.
  • Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

  • Marine Collagen – Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
  • Kacip Fatimah – Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
  • Lobata – Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
  • Krimer Bukan Tenusu – Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
  • Dextrose Monohydrate – Melambatkan proses penuaan.
  • Oligo Saccharide – Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

AWAS : Produk ini tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung (macam aku la tu….huhuhu)

So bagaimana?? Berminat….. jom buat tempahan dengan aku. Mudah, cepat dan murah……

Sila emel segala pertanyaan di sumijelly99@yahoo.com.

127 thoughts on “[PRODUK] Cocoa Collagen Power Plus

  1. Saya nak kepastian, de org cakap kalau minum kolagen kne bancuh dengan air sejuk, sbb kalau pakai air panas or suam, kolagen itu akan kurg khasiatnye…btol ke????

  2. Assalam.. saya dh mkn ccpp ni, dan alhmdulilah… saya pn x tau mungkin dh rezeki saya kot..sebelum ni saya ssh nk get pregnent, tp alhmdulillah sekarang saya dh pregnent 8 minggu.. bila saya tnye kwn2 ade yg ckp mungkin sbb ade lobata kot. sbb Lobata berfungsi dengan menstabilkan hormon, betui ke?

    1. @mamaqisdanish,
      wah… ye ker?? TAHNIAH la dari saya,,,,
      y
      ang itu saya kurang pastila sama ada sebab awak minum CCP atau apa menyebabkan awak mengandung… tak per..rezeki awak. Awak dah cuba dan alhamdulilah dpt…

      selamat menerima cahyamata yek!

  3. hye sumijelly.. sy ni baru nk cuba cocoa collagen power plus ni.. stil ade lg ke stock? sy minum cocoa collagen dr sendayu tinggi.. da 3 kotak.. mmg elok sgt tuk kuku..kuku nmpk healthy n cantik.. tp utk skin kureng sket.. tu yg nk cuba yg ni plak.. hehe..

  4. sALaM..dEAR..
    saya berminat untuk mencuba produk ni..emailkan detail pd saya bole?
    & CAMane Nak Jadi pENGeDaR yeR..??
    tq🙂

  5. Sayangnya laki tak leh try..haha..mostly produk yg ada collagen ni utk perempuan je ke ? nak gak try..boleh la dpt kulit cantik cm artis kpop..ahahahah

  6. salam.nk tanya kalau ada elergi dgn makanan laut boleh amik ccpp ni x?sb dlm ccpp ni ada marine collagen kn?nk kepastian..:)

  7. nk tanye skt la.. kwn sy minum ccpp ni, dia kate bagus.. mmg nmpk perubahan kat dia.. tp muke dia ade naik jerawat sejak minum ccpp ni.. knp ye??

  8. hi…nak tnya, produk ni ada kesan sampingan x, if kita stop minum?cthnya cam kulit jd cam asl blik ke?n sy nk tau jgk cara pembelian…

  9. wooo cari2 psal ccpp ternampak link sumijelly.. sgt bagus ade rakan telah cube..(ade kedekut nk ckp ceh pigirahh) haha
    tp lom ade wit.. uhukkk!😦

  10. salam….saya nak tanya…smlm saya ada dgr org minum ccpp nie kene sakit usus…dlm usus die ada lekat cklt ccpp nih…..betul ke ccpp ada keburukannya….tolong saya perlu penjelasan….tkasih…

    1. @ema,
      erk.. ada ker?? dr mana berita tu?? TV @ surat kahabar??

      so far x der pula pelanggan saya mengalami… sumer ok jer..

      mungkin org tu beli yg produk tiruan kot.. sbb saya jual memang original…..

  11. salam..saya berminat dgn produk cocoa collagen ni. Saya nk butir terperinci ttg CCPP ni. Kalau berminat nk order mcm mana caranya. Harap dpt membantu
    .

  12. sis, sy bminat.. nk tgk gak la copy sijil halal n kkm.. rsau gak, cz sy amk mcm2.. so tkt jd pe2 lak.. n nk th gak cam ner nk bli n nk jd dealer.. tq..

      1. sis, xde dpt pn email tu.. leh sis email smla.. cz klu jd sy nk bli dpt gji nie.. n ok ker mnuman ni tuk d ambil spnjg bln pose.. cz sy ade tbca, ble amk produk nie, kne bnyk kn mnum air.. so, klu bln pose kn kte akn krg mnum.. cam mn ek? ader efek pe2 x? n sy pn tgh myusukn ank nie? sis blh tlg trgkn x? tq

        1. @killa,
          Killa, kak sumi dah RESEND balik emel tu… patut dapt.. memang dh send dah…

          Pelik gak sbb selalu kalu htr emel mesti dpt.. tak per.. nanti check balik..

          Minum mcm biasa jer… mcm waktu sahur dn berbuka… masa malam jerla minum air banyak cover waktu siang…

          yup..tuk menyusu badan pun boleh.. x ada apa2 masalah pun….

  13. Salam,
    Saya nk butir terperinci ttg CCPP ni. Kalau berminat nk order mcm mana caranya. Harap dpt membantu

  14. kesan paling cepat keatas invidual biasanya berapa hari ya….?kalau breast kecil boleh jadi montok ker?

  15. salam..1 lg kemusykilan..adakah kesan yg kita dpt semasa mengambil ccpp ni akan hilang setelah kita berhenti mengambil ccpp..tima kasih..

  16. salam.boleh ke ccpp ni diambil semasa berpuasa.klu boleh..bagaimana caranya & waktu bila yang sesuai utk diambil,wktu brbuka @ brsahur.adakah ccpp ini mndpt kelulusan drpd kkm dan sijil halal & adakah merbahaya utk pengambilan secara berterusan dan mendatangkan kesan sampingan.klu tidak keberatan,blh x tunjukkan copy sijil halal & kkm sekiranya telah diperolehi..tq.

  17. sya double check ye,mksd sis boleh utk ibu yg mnyusukan dan boleh menguruskan bdn skali?. Sya risau sb kan ada collagen. Takut nti ada kesan kat bby plak. Sya cri jg testimoni pengguna yg bf baby,tak ada plak.

    1. @alel,
      ada…ada.. tp sumi tak letak TESTIMONI PENGGUNA tu kat entry ni..

      tp memang boleh minum tuk yg BF.. sbb kawan sumi dia pengguna CCPP ni dn tgh BF anaknya x ada masalah.

      1. @Sumijelly,

        sumi boleh ker ibu mnyusuhkan bayi mnum CCPP nie… takde effect ker ngan baby boy sebab kandungan lobata n kacip fatimah….. tolong terangkan

  18. salam, sya nak tnya,klu yg menyusukan ank boleh minum ke ccpp ni?. Dan ia boleh menguruskn bdn jg ke?

  19. sy ad dngar produk ni bagus.. teringin nk cuba .. tp anak dara boleh minum ke? sebab sy ada bc kandungan dia ada kacip fatimah..

  20. Salam…

    Sy baru je beli cocoa cologen ni dri someone..
    tp die cas sekali dgn pos rm60…disini sy bace cuma rm52 sj ye?
    boleh terangkan dgn lebih lanjut x mgenai produk ni?

    tq

  21. Salam. Saya kamariah dari Putrajaya. Inginkana penerangan mengenai coco collagen power plus. Dimana boleh saya dapatkan. Harganya berapa. Kalau nak jadi dealer cam mana?.

    Sekian terima kasih.

  22. sblm ni sy dah cuba ccpp..ok sgt rsa nye..but ble tau pregnant stop dolu…after that leh smbg minum…=)

  23. tol ke xda kos pghntrn.. baca kat komen ni mcm ada jer…. i nk beli 2 kotak n i duk kat ipoh.. so how sis?

        1. @Eda,
          tak la.. tetap RM10 walaupun 2 kotak……..

          berminat nak beli ker?? nanti emel segala butir kat kak sumi yek..

          (update ) : Eh..maaf ada kesilapan… POS PENGHANTARAN tuk sabah sarawak dikenakan RM10 setiap satu kotak, jadi kalu 2 kotak jadi RM20 dan seterusnya…

  24. dulu dah penah baca ttg produk ni tp bila nak g beli org tu suggest kan DNHans….so skang ni mkn yg tu jer la…..
    agak2 kalo mkn bercampur2 ni bleh ker….

  25. NAK TANYA..
    BETUL KE PEMBELIAN COCOA COLEGEN TIDAK DIKENAKAN BAYARAN POS. KALAU MCM TU SAYA NAK LAA.. PEMBAYARAN MACM MAN PULA???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s