Sungguh tak selesa ketika ini

Sungguh tak selesa ketika ini

sakit pinggang

Adoi….entah kenapa sehari dua ni aku rasa tak selesa…..

sumer gara-gara pinggang.… sakit teramat sangat la… nak jalan, nak tidur, nak duduk.. cukup terasa….

sekarang dah masuk 15 minggu kandungan aku… agak2 nya aku dalam pembesaran badan kot…hehehe

kaki jangan cakap la, terasa sangat berat untuk melangkah.. kat bahagian betis macam nak kebas jer…

harap2 ia akan cepatlah berakhir… alahan mengandung pun masih lom surut… menduga sungguh aku tuk kehamilan kali ini

Nota kaki : Apa la nak ku makan hari ni, tekak rasa mual kembali…….

18 thoughts on “Sungguh tak selesa ketika ini

    1. @cikpia,
      tu arr.. lama gak tak bagi penampar FREE ni…
      hahaha…… yerla dik PP…dah 15 minggu nie…

      nak kumpul duit beli hadiah baby yek??
      ala..malu la kak sumi…tak per tak yah susah2..
      tapi nak bagi ok jer kak sumi terima…hahahaha

      1. @Sumijelly,

        baby bukan paham kalau dapat hadiah….
        kalau beli hadiah kat baby, baby tak paham = membazir

        mak pesan jangan membazir
        kalau tak ikut cakap mak = derhaka

        kesimpulan, beli hadiah baby = derhaka

        wei,masuk api neraka wei!!!! takut!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s