Anugerah Seri Angkasa??

Anugerah Seri Angkasa??

anugerah seri angkasa

Eh..rasa tak terlambat kan lagi ker aku nak bercerita pasal ASA??

Eh..aku bukan nak ulas bebanyak pun, sekadar nak tanya jer… sebab aku tak berapa layan sangat ASA tu…sesekali jer tukar chanel tu…sebab sumer channel aku rasa tgh tayang ASA masa tu..hehehe

ASA

Tu derang tengah pegang Ipad ker??hehehe (pertanyaan tu…)

iyerla,… sekarang kan zaman IT, kertas pun dah tak pakai..pakai gadget lagi…

tu pun aku pasan…… (macam jakun jer aku kan?? haha)

Oh ya,…pengacara Daphne Iking tu, kalu dia tak jadi pengacara pun aku rasa best…..berterabur gila bahasa dia…. tak terasa nak menonton selepas melihat dia menjadi pengacara…hehehe

okla.. itu jer nak komen…aku tak tgk sampai habis, jadi aku tak tahu siapa la pemenang.. korang nak tahu siapa pemenang, g jer baca kat blog ni :

okla.. cukupla tu aku senaraikan 2 blog.. x cukup..g la search kat google…hehehe

Ok…. esok smbg lagi bila aku ada idea…hehehe

Nota kaki : cubaan nak menghidupkan blog…huhuhuhu

3 thoughts on “Anugerah Seri Angkasa??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s