Harga Parking di PWTC, KL

Harga Parking di PWTC, KL

Ok……nama jer kerja kat PWTC, tapi tak pernah nak update harga parking kat citu…hehehe

Meh akuk tempek tu korang….. nanti mana tahu ada event nak ke situ, leh tahu rate nya

parking PWTC

Ni Harga Parking kat bawah PWTC

parking

Ni Harga Parking kat Level 4 (dekat tiang bendera)

parking

Ni la parking tiang bendera (limited sikit la parking nya)

Kiranya ada 2 tempat kalu nak parking kat PWTC ni. Satu kat Level 4 (dekat tiang bendera), lagi satu kat aras bawah… leh masuk melalui pintu depan The Mall atau depan Hentian Putra.

Nak jimat lagi ?? korang g jer parking kat Hentian Putra baru RM3.00 sekali masuk.……  so, pepandai la pilih yek.

Nak yang murah dan jauh atau yang dekat tapi mahal? Pilihan di tangan korang…hehehe

Nota kaki : Aku park jer memana, sebab leh claim balik….hahaha

Advertisements

25 thoughts on “Harga Parking di PWTC, KL

  1. Salam,

    Nak tanya betul ke ?

    Hentian Putra = RM3.00 sekali masuk/per day… kalau 6 hari = RM18 ??? sebab pagi tadi kena.. seingat saya per entry tu tak kira berapa hari pun..

    tanya punya tanya.. kaunter tu cakap dah take over dari perbadanan… tapi ye lah still consider murah…

    anyway.. great info here!

    1. @nezam,
      betul la.. klau nak kira kan perentry RM3.00 la..tapi kalu dah semalaman mesti dikira hari la kan.
      Kalu kira per entry, rugila pengurusan..

      yup..skrg dh pengurusan baru..lagi kemas sikit dr yg lama..tp harga still tetpa sama…

      terima kasih sbb sudi berkunjung ke sini…

  2. Tahniah wehhh..tak sangka kawan aku nie dah jadi DUTA parking..hehe..ok gak tuhh..pasti nie ko ronda-ronda KL ambik gambar rate parking..sempoii..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s