A Famosa Animal Safari

A Famosa Animal Safari

k.. kali ni kita melawat haiwan lak….
Animal Safari ala-ala Zoo Negara…..
cuma kat cini bukan haiwan yang dikurung…
tetapi pelawat yang dikurung…
maka haiwan pula yang berkeliaran..
maka AWAS!! jangan terlepas sudah………

P6078017
sempatla bergambar dipintu masuk......
P6078037
tgk la Danial..sementara tunggu truck, sempat lagi memanjat.....
P6078038
masa ni x ramai orang lagi.... leh la rileks2......
P6078068
ini la rupanya truck yang aku akan naik...
P6078039
yee....bermula la acara melawat haiwam..hehehe
P6078047
oh..belakang Danial ada kambing...
P6078049
ni lak gambar rusa
Animal 1
inilah binatang2 yang ada...
Animal 2
nak ku attach kan satu persatu banyak...maka ku gabungkan aja...
P6078053
tu dia...masih sempat bergambar walaupun dalam truck...muahahaha..
P6078070
habis jer pusing round, aku tgk ramai dah beratur...sebaik aku g awal..x derla sesak..

lepas aku ngan anak2 aku tgk binatang dalam taman…
kitaorang pusing dalam animal safari tu pulak..
yang kali nie binatang duk dalam kandang lak..
aku lak yang merayau-rayau..
hahahaa…………

so…tu cerita tuk next entry la pulak..
klau aku sumbat dalam satu page nie..
jenuh lak nak mambaca kang…
k… tunggu next episode..
(pergh…dh macam drama sebabak lak..)
muahahahaaaaaaaa……..

Advertisements

3 thoughts on “A Famosa Animal Safari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s