Ada lagi ker Safari Lagoon nie??

Ada lagi ker Safari Lagoon nie??

Safari Lagoon

Pernah tgk x tempat nie??
tau ker kat mana??
haaaaaa…….ni kat Pandan Indah la……
kat MRR II tu……

Safari Lagoon 2

cuma aku nak tau la……
beroperasi lagi ker SAFARI LAGOON nie??
sejak kes yang pekerja mengalami kemalangan tu….
terus senyap jer….
nak pulak kata beroperasi tanpa lesen…

Safari Lagoon 3

so?? skrg nie….dh ok ker??
dh berlesen ker??
sbb aku pernah ke sana 2 kali aja……
tempat tu okla….dr kene g ke Sunway Lagoon…..
at least x jauh dr rumah parents aku….dekat jer….
huhuhu………..

Advertisements

3 thoughts on “Ada lagi ker Safari Lagoon nie??

  1. lorr………..dh tutup ker???
    huhuhu…..ingt bukak lagi…..
    x dapat la anak2 ku merasa nak g sana…..
    nak g sunway lagoon………emm nanti la…..
    tunggu depa besar dulu la…..
    huhuhu……
    thanks mila for u update info……….

  2. huh! mmg sahih & konpem tmpt neh mmg dah totop..bermula dgn ada kematian kt ctu…totop sekejap…then pstuh operasi blk dgn harga murah…then skang neh totop smula sbb beroperasi secara haram…dah sah2 cmtuh…xkan nak ada lg kot tmpt neh kan? kan? tp, i penah arr g cni bbrp kali…ms skool dulu…tp, yg pstunyer econsave tuh still beroperasi…kt tmpt neh gaks i penah mntak kutipan derma smpena hari bendera ST.JOHN…wah! mak aih…pjgnyer komen den…hua3!

  3. xsilap rsnyer dah totop dah arr…erm…nnt i try konpemkan blk toi kew x? ahakz!

    neh siap tuleh blog2 neh…maw pg sn kew? hek3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s